Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ιωάννινα. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα τελευταία 3 χρόνια εκπαιδεύομαι στο Ινστιτούτο Συστημικής Προσέγγισης και Οικογενειακής Θεραπείας στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου αλλά και μετά την ολοκλήρωσή τους, δραστηριοποιήθηκα εθελοντικά στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου, στο Κέντρο Ημέρας Σκυτάλη αλλά και στην Άρσις. Τα τελευταία σχεδόν 4 χρόνια εργάζομαι ως ψυχολόγος στον ανθρωπιστικό τομέα προσφέροντας ψυχολογική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη στην πρώτη γραμμή. Έχω δουλέψει με τον προσφυγικό πληθυσμό, με οικογένειες, παιδιά και εφήβους, αλλά και με ενήλικες θύματα βασανιστηρίων και επιζώντες/επιζήσασες έμφυλης βίας καθώς και με άτομα τρίτης ηλικίας.

Το ανήσυχο πνεύμα μου που διψάει για γνώση και νέες εμπειρίες, με έχει βρει στην Βιέννη της Αυστρίας να παρακολουθώ σπουδές Erasmus στο Sigmund Freud University, πλήθος βιωματικών δραστηριοτήτων αλλά και διάφορα σεμινάρια, συνέδρια και εργαστήρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ασχολούμαι χρόνια με το θέατρο και η μεγάλη μου αγάπη είναι οι ομάδες πάσης φύσεως. Πιστεύω στη δύναμη της αλλαγής και δουλέυοντας πλέον ψυχοθεραπευτικά, στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω τον εαυτό μου ώστε να συνοδεύσω άτομα, οικογένειες, ομάδες και συστήματα στα μονοπάτια της ανακούφισης, της φροντίδας και της αλλαγής. 

Copyright © 2018 ΛΟΓΟΠΟΙΗΣΗ | virvidaki.gr | Powered by NICMEDIA